IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледни рокли, меки пуловери... Какво задължително да имате в зимния си гардероб?

10 декември 2020 16 39

Даваме ви няколко предложения за предпразничен шопинг

IStockphoto

2020-а ще бъде запомнена с думите „коронавирус“ и „ограничения“. Сега трябва да спазваме социална дистанция и да си стоим предимно вкъщи до празниците, но това не означава, че не се нуждаем от нови зимни дрехи. Ако не сте разчистили гардероба си от началото на пандемията до момента, е време да го направите, за да освободите място за някоя модна находка. А и предстоят Бъдни вечер, Коледа и посрещането на новата година, за които може да си купите стилен тоалет.

Освен задължителните зимни аксесоари като шал, шапка и ръкавици, всеки се нуждае от топли връхни дрехи. Макар и да няма големи финансови възможности, със сигурност ще отдели малко средства за коледен пуловер, с който да се снима със семейството или пък кариран шал за свой близък.

Плетените дрехи и аксесоари са най-търсени за зима 2020, когато не излизаме толкова често, но въпреки това, когато го направим, не може да си позволим да облечем анцуг или дънковото яке, които ползвахме в началото на карантината.

Предлагаме ви няколко идеи за дрехи, които всяка жена трябва да има в зимния си гардероб:

1. Яке тип „пъфър“

Ако търсите зимно яке, то обемните, с топъл гъши пух или вата, са най-актуалните този сезон. Разбира се, те заемат доста място и могат да направят и слабия човек да изглежда по-едър, но пък са удобни и предпазват от вятър и студ.

Тези дни Кайли Дженър показа два модела пъфъри, които избра за своята почивка в планината. Едното ѝ яке е черно, късо, с лачен ефект, докато другото е мръснобяло и широки ръкави, което направо „се върти“ на нея.

2. Жилетка с копчета

Тези жилетки никога не остаряват. Предлагат се в най-различни текстури, като кашмирените, които са меки и приятни на допира с кожата, са доста предпочитани.

Жилетките могат да се носят в по-топлите зимни дни или да се комбинират с поло, тънка памучна блузка или просто боди с тънки презрамки отдолу.

3. Широк пуловер

Плетеният пуловер задължително трябва да присъства в гардероба ви тази зима. Тази година моделите не прилепват по тялото, а напротив – те са широки, някои дори развлечени.

Може да си изберете ръчно плетен вълнен пуловер или такъв от магазина – от кашмир или мерино, за да сте сигурни, че ще ви топли. Има и такива, които са с различни декорации като перлички, панделки или разни помпони.

3. Кадифена празнична рокля

Ако търсите идеи за коледни рокли или искате един по-изчистен модел, който да сложите за Нова година, то моделите от кадифе са точно за вас. Тази есен, а и зимата, дрехите от въпросната материя са сред най-актуалните.

Може да заложите на права кадифена рокля в черно, която е с дължина до коляното или пък да си купите по-секси модел в червено, с широко деколте и гол гръб. Има и много симпатични, които са разкроени, с драперии, ресни и перли.

4. Плетена рокля

Роклите от фино плетиво, които описват всяка извивка по тялото, са друго нещо, на което може да разчитате тази зима. Има някои модели с цепка от едната страна или коланче на кръста. Други пък са с имитация на копчета или по-широко деколте.

Ако имате по-едра фигура, може да си купите по-дълъг изчистен пуловер, който е леко широк и стои чудесно като рокля. Все пак, ако сложите колан, стои много по-елегантно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари