IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: Завръщането на бабиното палто

15 декември 2020 14 30

Топлите и сладки ватирани стилове отново са популярни

Снимка: Pexels

Закупуването на ново зимно палто може да бъде доста сложно. От една страна, искате нещо, което ще е издръжливо в продължение на няколко години, за да не харчите ненужни пари през няколко месеца в опит да се стоплите. Но от друга страна, не искате да купувате скучен модел, който ще ви омръзне само след няколко седмици. За щастие, този сезон ни донесе модерна опция за горно облекло, която е едновременно класическа и стилна. Това е доброто ватирано палто, наречено „бабино палто“.

Името не е избрано случайно, тъй като само един поглед към якето/палтото и веднага си представяте любимата си баба как се разхожда до магазина. Ако се опитате да се върнете назад във времето, веднага ще си спомните, че някога баба ви е носила подобно палто с огромен шал около главата си, за да се предпази от силните зимни ветрове.

„Бабиното палто“ е практично и познато, но също така е странно и забавно. То е по-елегантният вариант на класическия puffer и е малко по-различно от обикновеното палто. Добрата новина е, че има толкова много разнообразни модели, че едва ли ще видите човек, който носи същия като вас. Може да изберете универсално ватирано маслинено палто или да намерите такова с флорален принт.

Ето няколко идеи, от които да почерпите вдъхновение при следващото си пазаруване

Нещо неутрално

Заложете на този стил, ако не сте сигурни с какво точно ще съчетаете палтото си. По този начин то ще отива на всичко – от ярки до земни цветове, както и ще е идеална добавка към черно-белите тонове във вашия гардероб.

Цветна гама

Съчетайте ватираното си палто с дрехи, които са от същата цветова гама, за да създадете едноцветен външен вид. Може да ви се струва като скучна опция, но тази тенденция набра огромна сила през 2020 година и ще продължи да доминира и през следващите 12 месеца. Така че, едно палто в същия цвят като по-голямата част от дрехите ви, винаги е добра идея.

Изберете puffer

Ако сте голям фен на якето puffer, имаме предложение и за вас. За да бъдете в тон с тенденциите тази зима, но и да угодите на желанието си, може да заложите на „бабиното палто“, но в puffer стил. По този начин ще бъдете доволни от избора си и в същото време ще се впишете в модните течения за 2020 година.

Ето още идеи за избор на палто, независимо дали става дума за есен или зима:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари