IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимно палто: Тейлър Суифт с избор за 2800 долара

14 декември 2020 12 30

Изпълнителката промотира новия си албум

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт пусна изненадващо деветия си албум и втори за тази година – Evermore. Заедно с него тя показа на феновете си и първото видео от него към песента Willow, която е своеобразно продължение на Cardigan от албума, който пусна преди шест месеца – Folklore. Почитателите на изпълнителката веднага започнаха хвалебствия в социалните мрежи, като един потребител в Туитър пише, че Суифт осигурява повече спокойствие по време на пандемията, отколкото американското правителство.

Първият албум за тази година – Folklore, беше приет добре от критиците и описан като музикална версия на вила в гората. Сравнението иска да покаже, че песните вътре доставят спокойствие, нужно на всеки в тези тежки времена. Искаш да го слушаш, облечен в твоя най-удобен домашен тоалет, сгушен на дивана и с книга в ръка. Folklore излезе през юли, когато пандемията вървеше с пълна сила, а социалната изолация беше задължителна навсякъде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

За щастие, Evermore излиза точно навреме. Когато времето започва да се застудява и имаме нужда от топлина, песните от деветия албум на Суифт са насреща. Ако съдим по тоалета ѝ, с който промотира албума, синглите вътре са точно това, от което се нуждаем. В социалните мрежи Тейлър сподели няколко снимки, с които да привлече вниманието към записа, а ние веднага се впечатлихме от зимното палто, което е избрала.

Моделът е на Stella McCartney и струва 2875 долара. Въпреки високата си цена, палтото почти е разпродадено, като в наличност е останала само една бройка. Дълго до земята и съставено от зелени квадрати, то попада директно в тенденциите за тази зима. Подобни модели има и в колекцията на сестрите Дженър, като палтото на „Kendall+Kylie“ се продава за 179 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари