IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни палта: Шер се вдъхнови от Круела Девил

10 декември 2020 14 30

Икона в музиката, икона в модата

Снимка: Getty

Знаем, че Ема Стоун ще влезе в ролята на Круела Девил в предстоящия филм за любителката на палта от малки кученца, но ние имаме друго предложение. Ако снимките все още не са започнали с пълна сила, то режисьорите и сценаристите могат да се огледат в Шер, за да намерят своя главен злодей. Изпълнителката вече добре се вписва в образа, дори и без да е пред камера.

Шегата настрана, сигурни сме, че Ема Стоун ще направи перфектна роля, но пък Шер се вдъхнови от Круела за последния си зимен тоалет. Тя безупречно съчета белия и черния цвят в палтото и шапката си. Изпълнителката включи ботушите и предпазната си маска в цветовата гама, като добави опушен грим, за да завърши визията си.

Шер беше забелязана в Лондон, след като се завърна от пътуване до Пакистан. Там тя започна инициатива в подкрепа на Кааван – най-самотният слон на света. Целта ѝ е животното да бъде преместено в Камбоджа, където да се социализира със себеподобни и вече да не е само. Заплатила е всичките разходи по местенето и дори се срещна лично със слона.

„Много се радвам, че ще бъде там. Ще е много щастлив“, казва тя пред AFP. Изпълнителката се надява, че всичко по преместването ще мине по план и животното най-накрая ще намери спокойствие и щастие. Оказва се, че освен огромен талант на сцената, Шер разполага и с голямо сърце.

А що се отнася до стила ѝ, вдъхновен от Круела Девил, можем да го опишем само по един начин: Една истинска икона подражава на приказна такава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари