IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес е модната кралица на 2020 година

8 декември 2020 16 30

Изпълнителката беше забелязана на снимачната площадка на новия си филм

Снимка: БГНЕС

През годините Селена Гомес е показала, че разбира не само от пеене. Тя се е доказала на големия и малкия екран, както и на модната сцена. Изпълнителката служи като вдъхновение за младите, залагайки на различни и красиви тоалети, независимо дали става дума за професионални ангажименти или за разходка из природата.

Тази година Гомес ни показа, че може да бъде секси както в бански костюм, така и в официална рокля. Именно затова е съвсем нормално да погледнем към нея, когато искаме да изберем дреха, която едновременно да е стилна и да ни топли през зимата. Изпълнителката беше забелязана на снимачната площадка на новия си филм, а тоалетите ѝ си струват да бъдат копирани.

Разбира се, най-вероятно визията ѝ е дело на професионални дизайнери, но все пак не можем да отречем колко добре изглежда Селена в няколко различни палта. На една от снимките тя е облечена в червен гащеризон, съчетан с ниски зелени ботуши, светлозелена маска и бяло пухкаво палто.

Следващите ѝ визии се състояха от още няколко добре съчетани дрехи, като кариран панталон, ботуши и късо палто. Те се допълваха от жълта зимна шапка, слънчеви очила и големи слушалки. През едното си рамо Гомес беше преметнала дамска чанта. По време на почивката си от снимките, Гомес заложи на нещо свое. Пред караваната си тя бе забелязана да носи удобен, пухкав бял спортен комплект, одеяло в същия цвят и отново зелена предпазна маска.

Въпреки че в момента е на работа, тоалетът на Гомес издава вътрешното ѝ желание да се сгуши на дивана и да гледа любимите си коледни филми. Това обаче ще се случи малко по-късно, когато приключат снимките на „Only Murders in the Building“. Комедията проследява трима непознати (Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес), които са обсебени от престъпления и изведнъж се озовават по средата на едно.

Засега няма повече информация за проекта, като снимките се провеждат при засилени мерки за сигурност и спазването на социална дистанция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари