IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кръстница – новата титла на Селена Гомес

9 ноември 2020 15 00

Честта ѝ беше поверена от братовчедка ѝ Присила

Снимка: БГНЕС

2020 година продължава да носи щастие на Селена Гомес. Изпълнителката успя да пусне на пазара нов албум, който се прие доста добре от фенове и критици, започна кулинарно предаване и създаде козметична колекция. Сега звездата се сдоби и с огромна чест – стана кръстница на бебето на братовчедка си.

Новината беше съобщена в социалните мрежи от Присила, която сподели снимка на Селена и дъщеричката си. Момиченцето се казва Аубриела Мари Косме. На фотоса се вижда как изпълнителката държи бебето, което е облечено в костюмче на Снежанка, а до двете дами стои надпис „Всяка принцеса заслужава да има приказна кръстница. Ще бъде ли моята?“. Отговорът очевидно е Да, като Гомес не може да скрие усмивката си и изглежда, че Аубриела също се радва на звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Ocean Drive Venezuela (@oceandrivevzla) on

Селена и Присила са доста близки, като певицата беше кума на братовчедка си през юли 2019 година. Тя също така е и кръстница на по-големия син на Присила – Ейдън. По време на церемонията Гомес беше записана как изнася прочувствена реч, в която казва на братовчедка си, че тя я вдъхновява. „Ти ме научи да бъда силна“, допълва звездата.  Преди сватбата стана ясно, че Гомес е организирала специално моминско парти в Мексико. Изпълнителката също така е осигурила мечтаната сватбена рокля на Присила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priscilla Cosme (@pmdeleon22) on

През януари, когато албумът на Селена – „Rare“, излезе на пазара, Присила използва социалните мрежи, за да я поздрави. „Изключително съм горда от жената, в която си се превърнала. Обичам те и се гордея с теб“, написа тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priscilla Cosme (@pmdeleon22) on

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари