IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджини се възхити от постъпката на Селена Гомес

14 октомври 2020 10 40

„Тя е супер готина.“, коментира тя

Снимка: БГНЕС

30-годишната принцеса Юджини нарече 28-годишната Селена Гомес „супер готина“. Факт е, че наскоро певицата показа белега, който получи след трансплантация на бъбрек.

Внучката на кралицата добави публикацията на певицата към своята история и написа: „Мислех, че такъв акт на Селена Гомес е супер готин. Тя е уверена в себе си, знае коя е и какво е преживяла. За нея беше изключително трудно да покаже белега си.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

На 12-годишна възраст принцеса Юджини също претърпя тежка гръбначна операция. Тя се бори със сколиоза. В резултат на операцията тя остана с голям белег, който не се поколеба да покаже по време на сватбената си церемония през 2018 година. Юджини избра бяла рокля с отворен гръб.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Ще припомним, че Селена публикува съвсем скоро снимка с белег на крака си. През 2017 г. тя се нуждаеше от бъбречна трансплантация заради заболяването лупус. Нейната приятелка ѝ стана донор. 

„Когато ми направиха бъбречна трансплантация, ми беше много трудно да покажа на някого белега си. Не исках да е на снимки, затова носех дрехи, които биха го скрили. Сега се чувствам уверена в това коя съм и какво съм преживяла... И се гордея с това“, написа певицата в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари