IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Всичките ми бивши гаджета ме мислят за луда

9 септември 2020 11 00

Сред известните мъже на изпълнителката са Джъстин Бийбър и The Weeknd

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес е излизала с някои от най-известните мъже на планетата и, според нея, те нямат много добро мнение за нея. 

Звездата, която наскоро пусна на пазара своята първа козметична линия, разкри подробности около любовния си живот и бившите си гаджета. Гомес даде виртуално интервю пред Ники де Йегер, известна в YouTube като NikkieTutorials. Двете дами си говориха спокойно докато показват на феновете си как се гримират. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Разбира се, видеото беше с малко рекламна цел, тъй като Ники изпробваше някои от продуктите в козметичната линия на Селена, за да даде своето професионално мнение. По време на разкрасителните процедури, ютубърката попита няколко изпълнителката няколко лични въпроса, които включваха и романтичния й живот. 

Гомес спомена, че е благодарна за помощта на гримьора си Хънг Уанго, който й е помогнал за направата на линията. "Той ще ми прави грима за сватбата... която никога няма да се случи", заяви звездата. Въпреки шегата, Селена призна, че в момента не излиза с никого, а и не търси нищо. Тя заявява, че по време на карантината е доста трудно да започнеш връзка, но не кани никого на среща. 

Изпълнителката добави, че мъжете създават доста трудности и засега се наслаждава на живота си. Тя зачекна и темата за бившите си гаджета, които включват Джъстин Бийбър и рапъра The Weeknd. "Всеки един от бившите ми смята, че съм луда". Явно те са били и последните мъже в живота й, тъй като Гомес казва, че е сама от почти пет години. 

Това, че е сама обаче изобщо не пречи на Селена. Тя определя годината като изключително добра и успешна. През изминалите месеци звездата успя да пусне нов албум на пазара, да създаде свое кулинарно предаване и да пусне козметичната си линия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари