IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Бях несигурна заради лупуса

7 септември 2020 13 30

Певицата разказа за промените в теглото й през годините

БГНЕС

Селена Гомес призна, че заради заболяването й е била доста несигурна и имала проблеми с килограмите. Вследствие на лупуса и лечението с хапчета, тя рязко качвала или сваляла тегло, а мнозина й се присмивали, че е дебела. 

Говорейки пред списание Cosmopolitan за своята марка гримове, 28-годишната звезда разказа за личната си битка през годините. По думите й, след като разбрала, че ще носи диагнозата до края на живота си, тя трябвало да промени начина си на мислене по отношение на нейния имидж. 

Подуване на ставите, мускулни болки, температура, косопад, обриви по лицето и тежка умора. Това са само част от страничните ефекти на автомоимунното заболяване на Гомес, които тя свикнала постепенно. За да се избави от тях, тя трябвало да приема медикаменти, които от своя страна причиняват наддаване на килограми - нещо, заради което певицата бе разкритикувана в социалните мрежи. 

По думите на Селена, тя се научила как да се грижи за кожата си, която от време на време ставала по-груба и получавала петна. Ето защо сега тя иска да създаде нещо повече от козметична линия. 

"Така че исках да намеря начин да превърна тази марка в общност - в начин на живот...", добавя тя. 

Селена Гомес бе диагностицирана с лупус в края на 2013 г. Тогава тя трябваше да слезе за малко от светлината на прожекторите. Няколко години по-късно тя претърпя бъбречна операция, като донор й стана нейната най-добра приятелка. 

Само преди дни хитовата изпълнителка обяви за най-новия си проект - песента "Ice Cream", която е в сътрудничеството с  K-pop групата BLACKPINK. В клипа Гомес показа, че е успяла да се справи с излишните килограми и изглежда страхотно по бански. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари