IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес без шумно парти за рождения ден

24 юли 2020 08 40

Певицата стана на 28

БГНЕС

Без шумно парти мина рожденият ден на Селена Гомес. На 22 юли певицата стана на 28 години, но вместо да празнува както преди, обяви, че е подела благотворителна кампания. 

„Честит рожден ден! Надявам се, че днес и всеки ден се усмихваш“, написа Нина Добрев в Instagram и честити на своята приятелка това, че става по-зряла с една година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

За да направи нещо смислено на рождения си ден и лансира своя козметичен бранд, Гомес обяви, че е създала фонда „Rare Impact Fund“. Събраните в него пари ще отидат за организации, които подкрепят хора с различни психични проблеми.

Средствата във фонда ще идват от част от приходите, дошли от покупката на продукти с марката „Rare Beauty“. 

„Благодарна съм за екипа, който толкова много ми помогна да превърна фонда в реалност. Още от създаването на бранда, искахме да се борим да дадем възможно най-много на обществото и да помогнем на хората да получат помощ от организациите, грижещи се за психичното здраве, които много ми помогнаха“, написа изпълнителката и изтъкна, че работи в тясно сътрудничество със специалисти по психично здраве. 

В средата на юли Селена Гомес пусна видеото към най-новата си песен „Past life“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари