IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес става тв водеща

12 май 2020 14 40

Тя ще застане начело на кулинарно шоу

БГНЕС

Селена Гомес се впуска в ново начинание. Поп сензацията не подготвя нова песен, а телевизионен проект, на който ще е в основата.

Поп певицата ще бъде водеща на кулинарно шоу, което ще се излъчва по платформата HBO Max.

„Винаги съм изпитвала любов към храната. Мисля, че стотици пъти в разни интервюта са ме питали каква бих станала, ако не бях певица. Винаги съм отговаряла – готвач. Но със сигурност не съм подготвена добре“, сподели тя в Instagram.

Все още няма информация как ще се казва предаването. Ясно е само, че Селена ще заснеме 10 епизода в своята кухня. Ще ѝ гостуват известни шеф готвачи. 

Селена признава, че е подобрила кулинарните си заложби, докато стои изолирана в дома си. 

„Четенето и слушането на музика винаги са ме успокоявали. Наскоро обаче се захванах с акварелна живопис. Сготвих и ястия, които никога не съм приготвяла преди“, разказва тя. 

Звездата посочи, че следи най-новата информация за разпространението на коронавируса, но се стреми да е по-спокойна: 

„Както всички останали, и аз се чувствам неспокойна. Преживявам и различни емоции. Затова смятам, че е важно да сме информирани и да сме наясно какво се случва по света. Трябва обаче и да си почиваме от време на време от всичко“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари