IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата прическа на Селена Гомес – копирана от Рейчъл Грийн

12 март 2020 17 40

Певицата се вдъхновила от сериала „Приятели“

Getty

Селена Гомес започва пролетта с промяна в прическата. Изпълнителката, любима на много тийнейджъри, сподели в шоуто на Келин Кларксън, че вдъхновение за нея получила от Рейчъл Грийн.

Певицата, която е почитателка на сериала „Приятели“, изтъква, че Рейчъл, която се играе от Дженифър Анистън, ѝ е любимка.

Доскоро Гомес залагаше на прическа тип боб, но подобно на Кейт Мидълтън, тя е решила да експериментира и да се подстриже на няколко пласта.

Според звездата, прическата на Рейчъл е копирана от милиони жени по света, които симпатизират на героинята. Тя обаче е решила да не имитира и така характерните за нея руси кичури. 

Докато изпълнителката получава поздравления за новата си прическа, тя сподели в социалните мрежи, че вече се движи с маска заради коронавируса. Преди броени дни тя летя заедно с майка си до Чикаго, заради което двете бяха забелязани с предпазните средства на лицето. 

На 10 януари певицата пусна нов албум, озаглавен „Rare“, който оглави класацията „Билборд 200“. 

Чар или бедствие: Новата прическа на Кейт Мидълтън?
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари