IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес прикова погледите в Лос Анджелис

8 февруари 2020 13 30

Изпълнителката се появи на церемонията Beauty Awards

Снимка: Getty

Селена Гомес продължава да влиза в медиите със своите изяви. Изпълнителката наскоро пусна новия си албум „Rare“, който веднага оглави музикалните класации. Появи се на корицата на списание „Dazed“, където разкрива какво точно я вдъхновява и кои са били най-големите ? страхове, свързани със записа.

Сега звездата отново успя да прикове вниманието върху себе си по време на церемонията Beauty Awards в Лос Анджелис. 27-годишната Гомес се появи с прасковена рокля без презрамки с крилати ръкави. Тя допълни тоалета си със златни обувки.

Селена Гомес

Снимка: Getty

Изпълнителката заложи на лек грим с кафява очна линия и коралово червило. Най-вероятно идеята за тази визия е дело на самата Гомес, която съвсем наскоро пусна на пазара своя козметична линия. Тя си партнира с известна марка, а серията ?, която носи името Rare Beauty, ще бъде лимитирана.

Целият екип на Гомес беше заедно с нея на събитието и тя не пропусна възможността да позира за няколко снимки с тях. Стилистката Кейти Йънг, гримьорът Хънг Ванго и фризьорката Мариса Марино са виновниците за прекрасния вид на звездата. Те работят заедно с нея от години и явно отношенията им са преминали от професионални в приятелски.

Ванго сподели клип от събитието, в който се вижда Селена, която е почти легнала на един стол и се опитва да отпие от питието си. „Защо седиш по този начин?“, пита Ванго, а Гомес отговаря „Защото не мога да си движа ръцете“.

Селена Гомес

Селена Гомес и целият й екип. Снимка: Getty

Явно роклята не е толкова удобна, колкото е красива.

Сподели своята валентинка!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари