IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Джъстин Бийбър ме тормозеше емоционално

27 януари 2020 17 40

Звездата проговори за връзката си с изпълнителя

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес разкри как се е чувствала по време на връзката си с Джъстин Бийбър. Двамата бяха заедно девет години като се разделяха и събираха на няколко пъти. През 2018 година официално прекратиха взаимоотношенията си, а само няколко месеца по-късно Бийбър вече беше женен за Хейли Болдуин.

За романтичния живот на Гомес не се знае много, но засега изпълнителката не е била засичана с нова любов. Тя обаче се фокусира върху себе си и кариерата си, подложи се на операция, успя да се съвземе след силна депресия и изкара цял нов албум. „Rare“ оглави класациите и разкри нова страна на звездата.

Много от феновете ѝ се обзалагаха, че част от песните са посветени именно на Джъстин. Един от синглите на Гомес се казва „Lose you to love me“, където пее „Само за два месеца ме замени, сякаш е много лесно“, което беше обвързано с новата връзка на Бийбър с Хейли. Досега обаче Селена не потвърждаваше тези слухове, но последното ѝ интервю вече не оставя никакви съмнения.

В разговор с водещата Лулу Гарсия-Наваро за предаването й Weekend Edition Sunday по NPR, 27-годишната изпълнителка говори откровено затова какво се крие зад текстовете ѝ. Гомес призна, че писането на „Lose you to Love me“ не е било лесно, но пък в момента се чувства много по-добре от казаното в песента.

Журналистката обаче не беше много доволна от този отговор и натисна още повече в раната. „Казваш сбогом на Джъстин Бийбър, за когото смятам, че говориш“, казва Наваро, на което Гомес отговаря „Трябваше да споменеш името, разбирам те“. Въпреки че разделите им никак не бяха лесни, изпълнителката признава, че е успяла да намери сила във всичко това.

„Опасно е да мислиш като жертва. И не се отнасям с неуважение. Наистина вярвам, че бях жертва на определено отношение“, призна Селена преди Гарсия-Наваро да я попита дали има предвид емоционален тормоз.

„Да, мисля, че може да го наречеш емоционален тормоз“

Гомес добавя, че е трябвало да помисли за решенията, които прави и да погледне ситуацията с очите на зрял човек. „Колкото и да не ми се иска да говоря на тази тема до края на живота си, съм много горда от себе  си, че в момента се чувствам силна и съм намерила начин да премина през това по най-добрия възможен начин“.

За кого пее Селена Гомес?

Засега няма официален отговор от страна на Джъстин Бийбър, както и от съпругата му Хейли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари