IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият албум на Селена Гомес: Сбогуване с миналото

10 януари 2020 10 30

„Rare“ излезе този петък

Снимка: Getty

Тя се завърна!

След дълго чакане, Селена Гомес пусна на пазара третия си солов албум „Rare. Песните в него отразяват трудните моменти, през които изпълнителката премина през последните години. Гомес призна, че е диагностицирана с лупус, подложи се на бъбречна трансплантация, както и преживя няколко тежки раздели, които станаха централна тема в медиите.

„Направата на този албум беше истински кошмар, но всичко се нареди както трябва“, казва Гомес пред Spotify.

Тя добавя, че още преди две години е била почти готова с целия проект, но всеки път ѝ се е случвало нещо, което коренно променяло плановете ѝ. Затова и „Rare“ излиза толкова късно. „Изведнъж намерих начин да се излекувам от всичко и видях, че това може да се превърне в нещо много по-голямо, отколкото си мисля“. 

Гомес пусна две от песните в албума – „Lose You to Love Me“ и „Look At Her Now“, които зарадваха феновете още през октомври. С това тя започна да отброява часовете до излизането на „Rare“ и през последните седмици силно го промотираше в социалните мрежи. 

Това е първият албум на Селена след „Revival“, който излезе през 2015 година. Много от феновете, които вече се сдобиха с новия проект на изпълнителката, смятат, че песните са насочени именно към бившите ѝ гаджета – Джъстин Бийбър и The Weeknd. 

Самата тя признава, че всички песни са свързани по някакъв начин с минали събития в живота ѝ. „Всеки един сингъл има емоция или конфликт. Нещо постоянно се случва“, казва Гомес пред „People“. 

Селена Гомес със своя козметична марка

В една от песните, „Cut You Off“, Селена официално се сбогува с токсичните бивши гаджета и признава, че е готова за бъдещето. „Смятам, че вече намерих своя път. Всяка година се променям и този път съм доволна от събитията“, добавя изпълнителката пред „People“.

В „Rare“ има 13 песни, които за първи път дават такъв огромен достъп до миналото на Селена Гомес. 

Селена Гомес: Социалните мрежи вредят на младежите

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари