IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За първи път Селена Гомес е на върха

5 ноември 2019 10 30

Изпълнителката оглави класацията на Billboard

Снимка: Instagram

Селена Гомес е от дълго време в музикалния бизнес, но едва вчера успя да се похвали с огромно постижение. Изпълнителката за първи път достигна първо място в музикалната класация на Billboard Hot 100 с хита си „Lose You to Love Me“.

Песента беше пусната заедно с още един сингъл на Гомес – „Look at Her Now“, за които се смята, че са препратка към връзката ѝ с Джъстин Бийбър. Баладата, която в момента е номер 1 в класацията, предизвика огромно одобрение от страна на феновете и само за няколко часа събра хиляди харесвания.

След като разбра за успеха си, Гомес веднага сподели вълнението си в социалните мрежи. „Първият ми сингъл, който е на върха! Тази песен е много ценна за мен. Работих усърдно, за да направя този албум едновременно открит и забавен, но и да покажа къде точно се намирам в живота“, пише изпълнителката в Инстаграм.

Тя благодари на феновете си и на всички, които са отделили от времето си, за да послушат „Lose You to Love Me“. Текстописците на песента Джулия Майкълс и Джъстин Трантър също споделиха вълнението си от постижението. – „МАЙКО МИЛА, НАПРАВИХМЕ ГО!“, пише Майкълс в Инстаграм. „Гордея се с теб, ти си невероятна жена!!!“.

Селена Гомес се върна на училище

Колко време ще се задържи Селена на върха, предстои да разберем, но сега е време певицата да празнува. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари