IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият албум на Селена Гомес с рекордни продажби

23 януари 2020 15 00

Певицата оглави музикалните класации с „Rare“

БГНЕС

Рекордни продажби на най-новия си албум постигна певицата Селена Гомес. Само през първата седмица след пускането на „Rare“ на пазара, са закупени 112 000 екземпляра.

С това постижение младата изпълнителка изпревари по продажби рапъра Роди Рич и албума му „Please excuse me for being antisocial“.

„Благодаря ви много, че помогнахте да се случи това – момент, който никога няма да забравя“, написа звездата в Instagram.

Певицата оглави музикалните класации с проекта си „Rare“. Той заема първо място в чарта на списание „Rolling Stone“, освен това е на челна позиция в „Billboard 200“. 
 
Ако се върнем назад в кариерата на звездата, ще видим, че албумите „Revival“ и „Stars dance“ също заемаха първо място в класациите след излизането им през 2015 и 2013 г.

По всичко личи, че Гомес е оставила зад гърба си проблемите, които имаше през последните няколко години и е мотивирана повече от всякога за работа и нови успехи. 

„Всеки един сингъл има емоция или конфликт. Нещо постоянно се случва“, разказва Селена, която не крие, че повечето песни от албума са свързани с нейното минало. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари