IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт за Селена Гомес: Това е моето момиче

11 януари 2020 13 30

Двете момичета се познават от 13 години

Снимка: Getty

Селена Гомес даде първото си интервю за 2020 година. Този петък изпълнителката пусна албума си Rare, за който говори пред списанието WSJ. В изданието обаче се зачеква и една друга тема – приятелството между Гомес и Тейлър Суифт. Именно 30-годишната певица споделя пред изданието, че Селена заема специално място в сърцето ѝ.

Приятелството на двете започва преди 13 години и постепенно се превръща в нещо наистина уникално. Запознават се, когато и двете започват да излизат с двама от братята Джонас. Селена е гадже на Ник, а Тейлър започва връзка с Джо. „Веднага си паснахме и знаех, че това е моето момиче“, казва Тейлър пред WSJ.

Връзките им с Ник и Джо не издържат много, но приятелството между Селена и Тейлър продължава и до днес. Те преминават през много трудности, преживяват заедно раздели, справят се и с огромното внимание, което е насочено към тях от страна на папараците. 

Един от най-трудните периоди за Селена е, когато прекратява връзката си с Джъстин Бийбър. Двамата бяха една от най-обичаните двойки в шоубизнеса, но често беше намеквано, че Тейлър не одобрява романса им. След като Бийбър и Гомес се разделят окончателно, Суифт е тази, която е неотлъчно до приятелката си.

Изпълнителката на „You Need to Calm Down“ подкрепя Селена, когато тя е диагностицирана с лупус и трябва да се подложи на трансплантация, както и през периодите, когато Гомес се опитва да се справи с емоционалните си проблеми. „Разбрах, че трябва да потърся помощ и да намеря хора, на които да имам доверие“, казва Гомес пред WSJ.

Суифт добавя, че е почувствала връзка със Селена още в началото. Изпълнителката признава, че е готова на всичко за своята приятелка и винаги ще ѝ пази гърба. 

„Имам способността да прощавам на хората, които ме нараняват. Но ако някой нарани нея, не мисля, че ще мога да му простя“, казва Тейлър. 

Тази черта от характера на изпълнителката се проявява и когато в интернет започват да се въртят слухове, че Джъстин Бийбър е изневерил на Селена и затова двамата са се разделили. Тогава Тейлър харесва публикация, която споделя новината и това веднага завладя интернет. 

Селена Гомес, Тейлър Суифт и още куп звезди в подкрепа на болно момиче

Гомес не крие, че именно Суифт е тази, която я учи да отстоява себе си в първите дни на кариерата ѝ. Въпреки че двете са апетитна хапка за таблоидите и всяко събитие от живота им се превръща в гореща новина, Селена признава, че тя и Тейлър се опитват да прекарват повече време далеч от светлината на прожекторите.

„Тя е била до мен във времена, когато никой друг не ме е подкрепял. Качвала се е на самолет и е пристигала при мен, защото аз се чувствам зле и имам нужда от подкрепа“. Гомес добавя, че с Тейлър имат разногласия по много теми, но все пак дълбоко се уважават.

„С всяка изминала година, във всеки един момент, тя е доказала, че е една от най-добрите ми приятелки в целия свят“, категорична е Селена. 

Тейлър казва, че в момента Гомес е съвсем различен човек и най-добрите периоди тепърва предстоят за изпълнителката. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари