IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес, Тейлър Суифт и още куп звезди в подкрепа на болно момиче

26 юни 2019 14 40

Момичето е претърпяло две операции, но състоянието й не се подобрява

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездите се събират да окажат подркепа на болната Ани МакМахон, която страда от кистична фиброза. Това е състояние, което най-често засяга жлезите в организма, но проявите на болестта могат да се наблюдават и в редица други орани и системи. Най-сериозни поражения и усложнения, причинени от кистичната фиброза, има в дихателната и храносмилателната система. 

Точно такъв е случаят с Ани, която цял живот се бори с коварната болест. Тя вече е преминала две белодробни трансплантации. За съжаление, те не са успешни, но състоянието на момичето е доста влошено и тя не може да премине още една. 

Историята на Ани става известна в социалните мрежи, след като се появява клип, в който тя и нейните приятелки пеят песента на Тейлър Суифт "You Belong With Me". Видеото събира повече от 4000 споделяния в Туитър. 

 

 

Под поста едно от момичетата пише "Ани преживя две белодробни трансплантации, но е твърде зле, за да си направи още една", а отдолу е тагната и певицата Тейлър Суифт. След като разбира за историята на Ани, Тейлър се свързва с нея по телефона. Момичето споделя историята в Инстаграм и благодари на изпълнителката, че е отделила време, за да й обърне внимание.

След Тейлър, куп други звезди също се свързаха с Ани. Сред тях са кланът Кардашиян-Дженър, Гуен Стефани. Хю Джакман и групата Jonas Brothers. За да вдъхне кураж на момичето, моделът Криси Тейгън отиде на гости в дома й. 

 

 

Селена Гомес, която наскоро също претърпя трансплантация, беше сред звездите, които се свързаха с болното момиче. Двете са си говорили за операциите и за възстановяването след това. Селена е споделила, че в момента готви нови песни и, че приятелите са тези, които ще помогнат на Ани да се справи с тежката ситуация. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари