IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Г-жа Бийбър: Враждата със Селена е измислица

8 декември 2019 15 00

Хейли се ядоса, че пак се създава изкуствена драма

Снимка: Reuters

Хейли Бийбър отново проговори за „враждата“, която ѝ приписват със Селена Гомес и бе категорична, че това е медийна измислица. Моделката и певицата често са определяни като врагове заради връзките си с Джъстин Бийбър, който бе дългогодишно гадже на брюнетката и е настоящ съпруг на блондинката.
По думите на модела обаче, двете никога не са се карали и не са си разменяли някакви тежки думи и обиди, а всичко са медийни спекулации.

„Мисля, че социалните медии са поле за токсични истории и фалшиви драми, които се опитват да създадат между две жени. Това трябва да се промени, това трябва да спре“, сподели Хейли пред британския Vogue.

През октомври мнозина заподозряха, че сингълът на Селена „Lose You to Love Me“ се отнася за раздялата ѝ с Бийбър. Разнесе се мълва, че моделката била бясна след излизането на хита и дори го заклеймила публично.

Г-жа Бийбър обаче бе категорична, че не е реагирала по никакъв начин на парчето, а малко след това Селена написа в мрежата, че „никога няма да застана зад жени, които се опитват да скарат и принизят други жени“. Хейли хареса поста ѝ, а през ноември хареса и друга снимка на певицата, на която тя се приготвя за Американските музикални награди.

„Смятам, че трябва да има повече хора в платформите, които трябва да се борят срещу фалшивата драма. Хайде да затрием всички такива неща, да ги игнорираме и да не даваме гориво на хората да създават драма и да бъдат груби едни към други“, добави Хейли пред медията.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари