IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременна ли е Хейли Бийбър?

2 декември 2019 11 00

Моделът отговори на въпроса с шега

Reuters

Бременна ли е Хейли Бийбър? След поредните спекулации, че тя очаква първото си дете, моделът реши да отговори на този въпрос с шега.

„Интернет е толкова забавен! Не, не съм бременна, просто наистина обичам храната“, написа съпругата на Джъстин Бийбър след като в продължение на няколко дни фенове коментираха, че на някои снимки тя има леко коремче.

Това не е първият път, в който мнозина смятат Хейли за бременна. През 2017-а тя бе качила няколко килограма. Освен това любимите ѝ широки суитшърти караха таблоидите да смятат, че тя крие бременността си.

Въпреки писанията в интернет, моделът винаги гледа с насмешка на тях. Веднъж дори се измайтапи, че чака бебе и майката е приятелката ѝ Кайли Дженър. 

След като доста време отлагаха сватбата, Джъстин и Хейли се венчаха през септември. „Докато смъртта ни раздели“, пишеше на шлейфа на роклята на модела. 

Хейли и певецът неведнъж са споделяли, че искат да имат деца. Дори в началото те се майтапеха, че тяхното бебе е любимото им куче. Преди седмица тя навърши 29 и Джъстин ѝ обеща, че догодина ще са родители. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари