IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър откровено за брака

18 септември 2019 10 30

Моделът се появи на корицата на Vogue

Instagram

Коментарите на хейтърите за малко да станат причина за раздялата между Джъстин Бийбър и съпругата му. Това призна самата Хейли в откровено интервю. Моделът се появи на корицата на октомврийския брой на списание Vogue – Австралия.

Красавицата сподели, че това ѝ е първи брак и до момента не е живяла заедно с мъж. В началото двамата се нагаждали един към друг, за да им е по-комфортно.

„Никой външен човек не знае какво наистина се случва между нас. Събуждам се всяка сутрин с този човек и съм единствената, която води пряк диалог с него. Това е моята връзка. Това, което се оказва сложно за психическото състояние е, че лесно може да се оставиш на хората да те убедят в нещо, което не е вярно“, обяснява тя.

Хейли признава, че в началото се дразнела на нещата, които се пишат за нея и любимия ѝ в социалните мрежи: „Когато получаваш хиляди коментари от типа на „Той никога не би направил така“ или „Дотогава ще се разведете“, няма как да не се замислиш дали няма някакъв проблем в теб и в поведението ти“.

Преминавайки през различни трудности, дъщерята на Стивън Болдуин разбрала, че не бива да се връзва твърде много на хейтърите. Чак тогава почувствала облекчение.

„Известно време игнорирах коментарите, освен тези на хората, които следвам. Когато мнението на хората е споделено там, няма как да не се изкушиш и да не започнеш да четеш. Това се оказа много лош мой навик. Така че, освен ако не намеря някаква статия, не чета коментари. Постарах се да не обръщам внимание на мнението на непознати и това направи живота ми по-лесен“, разказа още моделът.

На корицата на изданието Хейли е с разрошена коса и полугола – закрита само от едната страна със светлосиньо яке. Снимките са на фотографа Лаклан Бейли, като за стила отговаря Кристин Центенера.

На един от кадрите Хейли е в полето, само по бикини, наметната с широко светлозелено палто. Друг я показва с огромна карирана риза и ботуши.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари