IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бързи прически: Селена Гомес пробва трик с плитки

30 ноември 2020 11 00

Певицата показа резултата в Instagram

БГНЕС

Селена Гомес е от изпълнителките, които по-рядко боядисват косата си. Преди няколко години тя беше руса, но в последно време любимката на тийнейджърите държи на своя естествен цвят. За да има гъста и подхранена коса, тя често си прави домашни маски и специални процедури, някои от които споделя със своите последователи в Instagram.

След като ви показахме как да си направите перфектните къдрици на Джей Ло, днес ще ви покажем по какъв начин младата певица си прави бърза прическа. В своята история в Instagram тя разкри, че използва трик с плитки, за да начупи леко косата си.

В своя клип „Lose You To Love Me“, Селена е с небрежни къдрици. За своята визия в него тя се е доверила на опитни стилисти, фризьори и гримьори, но когато е у дома, тя обича да гледа клипове на влогъри, както и да следва техните съвети. Видяла, че много момичета сплитат косата си, за да я начупят, тя решава да пробва трика.

„Трябваше да сложа хубавия филтър, защото изглеждам ужасно“, казва Селена, докато си прави плитка, току-що станала от леглото.

Гомес прави една по-хлабава плитка, която не захваща с ластик, а със щипка, която има подръка – нещо, което може би влияе до голяма степен на крайния резултат.

„Това, което се опитвах да кажа, е че видях това онлайн, където трябва да обърнете косата си и да я сплетете“, казва тя, докато баща ѝ я снима.

Разплитайки косата си след известно време, певицата не е впечатлена от вълните, които са се получили и посочва, че в клипа „изглежда много лесно“, но всъщност не е.

Все пак, накрая Селена Гомес се сдобива с небрежни вълни, но ако искате да си направите тази бърза прическа, ви съветваме да сте с измита и леко влажна коса. Ако добавите малко пяна или пък ползвате сешоар за кратко, който да насочите към плитката, те ще са още по-хубави от тези на младата изпълнителка. Времето също е от значение. Колкото по-дълго стоите със сплетени коси, толкова по-перфектни ще са начупванията по вашите кичури.

В случай, че решите да опитате трика, ползван от изпълнителката, ето и едно видео, в което е показано какво да правите стъпка по стъпка: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари