IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес се готви за триумфално завръщане на големия екран

13 ноември 2020 17 40

Певицата ще играе известна алпинистка

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес навлиза сериозно в киното. Певицата участва в продукцията на Уди Алън „Един дъждовен ден в Ню Йорк“.

28-годишната звезда отново ще се появи на голям екран като влиза в главната роля във филма „In The Shadow of the Mountain“, базиран на едноименната творба на Силвия Васкес-Лавадо, перуанска алпинистка, която стана първият представител на ЛГБТ общността, изпълнила програмата „Седемте срещи на върха“. тоест изкачване на най-високата планина на всеки континент.

Лавадо също така е и първата перуанка, изкачила Еверест.

Филмът ще бъде режисиран от продуцентската компания на Скот Бъдник, отговорен за Hangs in Vegas и Project X: Dropped. Режисьорският стол ще заеме Елджин Джеймс, който ще напише и сценария.

„Нямаме търпение да се захванем за работа и да покажем невероятните и вдъхновяващи истории на Силвия на големия екран“, каза Бъдник. „Силвия е сила на природата. Със Скот сме развълнувани да работим със Селена, за да разкажем тази история за устойчивост, смелост, приключения и хуманност“, добави колегата му Дона Джилиоти.

 

Премиерата на продукцията е насрочена за зимата на 2022 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари