IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бежовото палто на Кейт Мидълтън – хит тази зима

27 януари 2020 16 30

Херцогинята се появи с пола с животински принт

БГНЕС

Черен поло пуловер, пола с леопардов принт и дълго бежово палто. На тази визия заложи Кейт Мидълтън за своето посещение в детския център „Ely and Careau“ в Кардиф, Уелс. Херцогинята на Кеймбридж отново впечатли папараците със своето облекло, избрано от стилистите ѝ по най-новите модни тенденции.

Според британски медии, полата на съпругата на принц Уилям – леопардов принт в тъмнокафяво, е на Zara. Тя неведнъж е носила подобни в съчетание с високи ботуши от черен велур.

Зелено, червено и синьо са любимите цветове на Кейт що се отнася до палтата, но този път тя се появи в бежово, при това кройката му се различава доста от тези, които тя харесва.

Кейт Мидълтън

Източник: БГНЕС

Бежовото дълго палто на Мидълтън, което е на марката Massimo Dutti, по-скоро може да бъде забелязано по-често в гардероба на Меган Маркъл и е хит сред избора на жените тази зима. След като херцогинята бе снимана с него, няколко магазина го пуснаха с 50% намаление.

Според дизайнери, жените, които носят бежови дрехи, са силни, отговорни и държат на стабилността в отношенията.

Скоро Кейт Мидълтън ще съобщи резултатите от своята анкета, която нарече „5 големи въпроса“. Тя е свързана с ранното детско развитие, като целта ѝ е родителите да споделят с какви трудности се сблъскват по време на отглеждането на малчуганите им и да получат адекватни насоки как да се справят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

;-) ( преди 4 години )