IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън: Уилям не иска повече деца

16 януари 2020 17 40

Кралската двойка има трима наследници

Снимка: Getty

Семейството на Кейт Мидълтън и принц Уилям е завършено. Кралската двойка има три деца – принцовете Луи и Джордж и принцеса Шарлот. И това явно им е достатъчно. На среща с различни обществени групи в Брадфорд, Кейт си поговори с част от феновете и им разкри, че двамата с Уилям не мислят за повече наследници.

Кралската двойка присъства на първото си светско събитие, след като стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл ще се откажат от привилегиите и задълженията си като херцози. Според източници, това решение се е отразило зле на Кейт и Уилям и те не се чувстват никак добре. Това обаче изобщо не пролича, тъй като двамата постоянно се усмихваха, а камерите дори уловиха мил жест от страна на принца.

Въпреки това, херцогинята на Кеймбридж отдели време, за да поговори с 22-годишно момче, което страда от аутизъм и синдрома ДиДжордж. Това е състояние, характеризирано с липса на тимус и паращитовидните жлези. Именно Джош Макллейс беше този, който попита дали Уилям и Кейт мислят за разрастване на семейството им.

„Не мисля, че Уилям иска повече деца“, отговори Мидълтън

След това той се опита да прегърне херцогинята и тя с радост прие милия жест. „Благодаря за прегръдката“, каза тя. Новината, че скоро няма да има четвърто дете в дома на херцозите на Кеймбридж идва малко като изненада за феновете на кралското семейство. През февруари именно Мидълтън беше тази, която каза, че се замисля за още деца.

Тогава тя и принц Уилям бяха на обиколка в Северна Ирландия, където се запознаха с 5-месечния Джеймс и баща му Алън Бар. „Той е прекрасен. Това ме кара да се замисля“, каза тогава херцогинята. Тогава Бар попита дали е време за бебе номер 4, но Кейт отговори, че това сериозно ще притесни Уилям.

Кейт Мидълтън блесна с нов пръстен

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари