IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям и Кейт ще спасяват планетата

31 декември 2019 15 00

Това е новият проект на кралското семейство

Снимка: Reuters

Принц Уилям и Кейт Мидълтън обявиха първия си проект за 2020 година. Кралското семейство е решило да спасява планетата Земя, както и да накара все повече хора да се включат в промените. 

В официално изявление херцогът на Кеймбридж споделя, че в момента планетата ни се намира на кръстопът и ние сме тези, които трябва да направим съдбоноснотно решение. Той допълва, че трябва да изберем дали да продължим да увреждаме Земята, или да си спомним каква сила имаме като хора, за да разрешим проблемите. 

Кейт и

Снимка: Reuters

"Хората могат да постигнат страхотни неща. Следващите десет години ще бъдем изправени пред един от най-големите си тестове. Това ще бъде десетилетие на действията за подобряване на Земята", казва още принц Уилям.

Той и Кейт Мидълтън събудиха любопитството на феновете си преди дни, когато заявиха, че съвсем скоро ще направят официално изявление за плановете си през 2020 година. Веднага започнаха наддавания дали няма да се съобщи за ново кралско бебе, или пък за пътуване на двойката.

Никой обаче не позна и се оказа, че Кейт и Уилям имат съвсем други планове. Те двамата ще си партнират с още световни партньори през следващите 10 години, за да могат да стигнат до всяко кътче на Земята.

Новата инициатива, която се разработва повече от година, ще насочи глобалното внимание към намирането на отговори на най-големите проблеми, които са изправени пред планетата.Те ще включват климата и енергията, природата и биоразнообразието, океаните, замърсяването на въздуха и сладките води.

Кейт и

Снимка: Reuters

Засега повече подробности не са ясни, но със сигурност кралското семейство ще ни информират за всяка своя стъпка през следващите години.

Меган и Хари съвсем се отделиха от Кейт и Уилям в социалните мрежи

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари