IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям и Хари и разликите между двете кралски семейства

21 юни 2019 07 30

Принцовете вече живеят своята романтична приказка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Въпреки че и двете са женени за наследници на короната, Меган Маркъл и Кейт Мидълтън имат съвсем различна връзка със съпрузите си.

Още повече, че двете коренно се различават. Меган е американска актриса, която става известна с ролята си на Рейчъл в сериала „Костюмари“. Кейт, от своя страна, е родена във Великобритания, а семейството ѝ се занимава с организацията на партита.

Единственото, което ги обединява е това, че и двете са част от кралското семейство, а съпрузите им са претенденти за трона. Уилям има доста по-голям шанс за най-високата чест, тъй като Хари се нарежда чак след брат си и неговите три деца.

Снимка: Reuters

Доста различни обаче са и връзките на двете семейства – като се започне от запознаването и се стигне до изразяването на близост на публични места.

Запознанството

Кейт Мидълтън и принц Уилям се запознават по време, когато и двамата посещават колеж в Шотландия. В интервю след годежа Кейт споделя, че при първата им среща доста се е притеснявала и дори се изчервила. Двамата дълго време са били приятели преди да започнат да се срещат.

Снимка: Reuters

От друга страна, Меган и Хари са били уредени от обща приятелка. Двамата са отишли на среща без да знаят какъв човек ще седне срещу тях. Явно нещата се нареждат много добре и двамата вече са щастливо женени и горди родители на малкия Арчи.

Годежът

Времето, за което Хари разбира, че Меган е жената за него, е по-малко от две години. Двамата започват да се срещат през 2016 г., а през ноември 2017 г. обявиха годежа си. Хари задава важния въпрос докато двойката е вкъщи. „Беше просто нормална вечер за нас, когато реших да я попитам“, споделя принцът.

Годежният пръстен на Меган Маркъл. Снимка: Reuters

Не така стоят нещата при Кейт и Уилям. Според вестник „Телеграф“ двамата започват да излизат заедно през 2003-2004 г., а чак през 2010 г. се сгодяват. И докато брат му предлага брак в домашна обстановка, то Уилям поиска ръката на Кейт докато двойката беше на ваканция в Кения с приятели. Той подари на съпругата си годежния пръстен на майка си – принцеса Даяна.

Коледа

Кейт Мидълтън и принц Уилям са двойка от доста дълго време, но според вестник „Телеграф“, херцогинята не е била канена на важни семейни събирания преди да стане законна част от кралското семейство. Според хроникьори, причината за това е, че протоколът не разрешава на хора, които не са част от семейството да присъстват на събирания.

Снимка: Reuters

Но явно кралица Елизабет е забравила този факт, тъй като позволи на Хари да доведе Меган в двореца, въпреки че двамата бяха само сгодени.

Близост на публични места

Когато всяко твое движение се следи под лупа, е трудно да не бъдеш хванат, когато показваш близост към любимия си. Но Кейт и Уилям успяват да се справят с тежката задача и рядко се появяват снимки, на които те показват нещо повече от влюбени погледи. За папараците дори е трудно да ги снимат хванати за ръце.

Снимка: Reuters

От друга страна, Меган и Хари постоянно показват нежност един към друг. По време на визити двамата са плътно заедно и често виждани да ходят хванати за ръце и дори да се целуват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари