IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти тайни: Кендъл Дженър разкрива рецептата за домашната си маска за лице

13 декември 2020 13 30

Супермоделът показва и целия си процес на гримиране

Снимка: БГНЕС

Кендъл Дженър е един от най-успешните модели на нашето време. Произлизаща от богато семейство, звездата по-скоро се съсредоточава върху собствената си кариера и рядко присъстваше в епизодите на шоуто „Keeping up with the Kardashians“. 25-годишната Дженър успя да се изкачи до върха на модната индустрия, дефилирайки за безброй известни марки.

Сега моделът застава пред камерата на Vogue, за да разкрие и друга част от себе си. Този път Кендъл няма да показва дрехи, а рутинната си грижа за кожата и как постига невероятния си външен вид. Последния път, когато тя участваше в подобен епизод, беше през 2017 година. „Тогава бях доста малка и вече рутината ми се е променила драстично“, казва Дженър пред модната библия.

Всичко започва с домашната маска за лице, в която са включени любими съставки на звездата. Продуктът се състои от пюре от авокадо, овесени ядки, мед и капчица органично лавандулово масло. Разбира се, не всичко в дома на Кендъл е направи си сам. Тя разполага с колаген, който държи в хладилника, почистващо средство от дерматолога ѝ Кристи Кид и успокояващ продукт от зелен чай, краставица и алое.

„Сама си измислих този режим, който наистина ми помага“, добавя звездата. Тя отбелязва, че промяната в диетата ѝ също е оказала голямо въздействие върху кожата. Дженър е изключила от менюто си млечните продукти и е увеличила приема на вода. Бюти тайните си супермоделът разкрива само по пижама, която струва 320 долара.

В ярък контраст със сестра си Кайли, Кендъл признава, че успява да се гримира за най-много 20 минути. По-голямата част от това време е посветено на нейния процес в цветната козметика. „Вероятно имам твърде много стъпки, когато става дума за нанасяне на бронзант“, разкрива тя с усмивка.

Първо е ред на кремообразната пръчка, която рисува скулите и горната част на челото, последвана от руж със същата текстура, който се допълва от хайлайтър на Marc Jacobs. След това е ред на бронзиращата пудра на Estee Lauder.

Дженър не напуска дома си без да сложи и нещо върху устните. Тя използва два различни молива за уста, които нанася един върху друг. С по-светлия тон очертава устните си, след което използва гланц от собствената си колекция, която е в колаборация със сестра ѝ Кайли. „Мисля, че гланцовете правят устните ви да изглеждат малко по-големи, отколкото са в действителност“.

Разбира се, като фен на бронзанта, краят на процеса за Кендъл идва след като тя слага още малко от продукта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари