IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовен сексапил: Ким Кардашян, Кайли и Кендъл Дженър

16 февруари 2021 14 50

Трите дами позираха за новата реклама на Skims

Снимка: Getty

Свети Валентин, но в стила на Кардашян-Дженър!

Това видяха феновете в социалните мрежи навръх 14 февруари. Ким Кардашян взе сестрите си Кендъл и Кайли за новата колекция на бельо за марката Skims. Според риалити звездата, която е и собственик на бранда, това е най-сексапилната колекция досега.

Трите дами позират в еднакви червени тоалети, като продуктите бяха пуснати на пазара точно за Деня на влюбените. Преди това обаче снимките се появиха в социалните мрежи, като спечелиха одобрението на Кейт Хъдсън и Джена Дюан. Освен сексапилни фотоси, в Instagram беше публикувано и видео, на което Ким облизва сметана от пръста си. Що се отнася до Кайли, тя привлекателно е застанала на четири крака над торта във формата на сърце.

Ким предложи и по-близък поглед върху колекцията, като показа няколко снимки и в историите си в Instagram. Тя заяви, че е развълнувана за новите продукти, като ги обяви като най-добрите сутиени. След това показа и черно бельо, като заяви, че то е специално за Свети Валентин, тъй като покрива много малка част от тялото.

Въпреки че са доказани красавици, дамите от клана Кардашян-Дженър заявиха, че дори те имат лоши дни. Ким публикува видео от зад кулисите на фотосесията, в което се вижда как Кендъл позира пред камерата в новата линия бельо. „Бележка до себе си: Никога не участвай във фотосесия с професионални модели“, написа Кардашян, допълвайки с емотиконка на плачещо човече. След това тя заявява пред камерата, че не може да се мери със сестра си, която е перфектна.

Кайли също поздрави сестра си за страхотното ѝ тяло, като коментира публикация в Instagram. Клои Кардашян пък заяви, че Кендъл не може да бъде живо същество, защото просто е безупречна. Моделката отговори само на Ким, като написа, че се учи от нея. По-късно тя обърна внимание и на фен, който твърди, че всичките му проблеми биха се решили, ако изглежда като Дженър.

„Аз съм голяма късметлийка. Оценявам това, което имам. Но искам да знаеш, че аз също имам лоши дни и те разбирам. Ти си красив по свой си начин. Нищо не е толкова перфектно, колкото изглежда“, написа тя в социалната мрежа Туитър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари