IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като за последно: Кайли Дженър изцяло в бяло за финала на Keeping up with the Kardashians

12 януари 2021 17 50

След 20 сезона риалити предаването слиза от екран

Снимка: БГНЕС

Кайли Дженър не ни разочарова с избора си на тоалет в последния снимачен ден на шоуто Keeping up with the Kardashians.

23-годишната милионерка сподели снимки зад кулисите, като показа как семейството ѝ се приготвя да се сбогува с телевизионната си сага. За повода Кайли беше заложила на изцяло бял тоалет, състоящ се от потник без презрамки, прилепнал панталон и дълго яке. Наскоро боядисаната ѝ червена коса беше направена на плитка, която стигаше до под кръста на звездата. За да покаже какво ѝ е донесло участието ѝ в риалити предаването, Дженър позира пред завидната си колекция от луксозни автомобили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Според феновете, тоалетът на звездата е част от колекцията SKIMS на сестра ѝ Ким Кардашян. Дженър го комбинира с токчета от Bottega Veneta, стилна дамска чанта и диамантени обеци. След фотосесията си, Дженър се отправи към къщата на Ким, където са се заснели последните епизоди.

Цялото семейство Кардашян-Дженър използва социалните мрежи, за да отбележи края на една ера. Те публикуваха различни снимки от снимачния ден, с които благодариха на феновете за любовта и подкрепата през всичките 20 сезона и изразиха своята тъга от финала. Последната сцена се е случила в задния двор на Ким Кардашян, като всички са направили една семейна вечеря, с която затварят един процес, продължил 15 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kardashians on E! (@kuwtk)

Дженър сподели и част от ястията, които са били доставени за последния ден. Тя публикува снимка на бисквита, която съдържа нейния образ и написа „последен снимачен ден“, допълвайки емотиконка на сърце и тъжно човече. Въпреки че Кайли все по-рядко участваше в шоуто, денят беше емоционален за нея и останалите дами. Кланът Кардашян-Дженър успя да се изкачи на върха в телевизията именно с шоуто, което следваше всяка една стъпка на Клои, Кортни, Ким, Кайли, Кендъл и Крис.

Въпреки че децата на всички останали присъстваха на събитието, Кайли реши да не взима дъщеря си Сторми. Новината, че Keeping up with the Kardashians приключва след 20 сезона беше обявена през октомври. Крис Дженър, която е продуцент на предаването и майка на всички дами заяви, че причината се крие в социалните медии, но източници споделят, че факторът е бил финансов.

Все пак, феновете на семейството не трябва да тъжат много, тъй като кланът ще направи ново шоу по Hulu. Засега детайлите не са известни, но се знае, че първият епизод ще бъде излъчен към края на 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари