IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Кайли Дженър вдига градусите

22 януари 2021 10 30

Риалити звездата замина на ваканция въпреки ограниченията

Снимка: БГНЕС

Кайли Дженър отбеляза вторник вечер с няколко секси снимки по бански, които сподели в социалните мрежи. Тя успя да вдигне температурата в Instagram за пореден път, показвайки се в прасковен тоалет и готова за плажа.

23-годишната риалити звезда беше застанала пред бяла стена, по залез слънце, за да успее да хване най-красивата част от деня. Окъпана в последните лъчи, Дженър позира с бански костюм, който оставя съвсем малко на въображението. Тоалетът ѝ се състои от бюстие без презрамки и тънка прашка, която стига малко над бедрата ѝ. Дългата коса на звездата е пусната свободно и стига чак до колената ѝ. Голяма част от феновете посочиха, че Дженър отново си е сложила екстеншъни, защото само преди няколко дни косата ѝ беше доста по-къса.

Кайли допълни тоалета си с няколко бижута, включително златно колие, няколко гривни, пръстени и сребърна верижка, която беше сложена около кръста. Маникюрът ѝ беше на ниво, като дългите ѝ нокти бяха лакирани в ярък цвят, който си личеше дори и на залез слънце. Устните на звездата бяха матирани с един от собствените ѝ продукти от козметичната компания Kylie Cosmetics.

В описанието милиардерката използва рефрен от детска испанска песничка. Тя написа „Sol solecito calientame un poquito“, което в превод означава „Слънцето ме затопля“. Малко след като сподели сексапилната фотосесия, Дженър показа и част от обстановката, на която се радва. Тя публикува видео, на което се вижда как силуетът ѝ се приближава към камерата. Кайли също така може да бъде видяна излегнала се на шезлонг пред огромен басейн и зашеметяващ живописен фон, който включва зелени хълмове и вечерно небе.

От снимките става ясно, че компания ѝ прави по-голямата ѝ сестра Кендъл Дженър. Тя се появи в историите на Кайли, седнала на ръба на балкона, наслаждавайки се на залеза. След като се завърнат в Лос Анджелис, двете сестри и техните приятели трябва да попълнят туристически формуляр, в който декларират, че са прочели и разбират рестрикциите за пътуване, които са наложени заради пандемията. Ако не го направят, ще трябва да платят глоба до 500 долара. В допълнение, всички пътуващи трябва да останат под карантина за 14 дни.

Ваканцията на Кайли и Кендъл идва само ден, след като Кейтлин Дженър говори за най-малката си дъщеря в скорошно интервю. Тя разкри подробности около връзката между двете, като заяви, че често се наслаждават на общи уикенди заедно. „Кендъл си върши своите неща, докато с Кайли вечеряхме заедно снощи. Опитваме се да го правим поне веднъж седмично, за да наваксаме“.

В края на 2020 година Кайли, Кендъл, Крис Дженър и Кори Гамбъл заминаха за Аспен, където се насладиха на снега, карайки ски и сноуборд. Заедно с тях беше и 2-годишната Сторми, която показа завидни умения в зимните спортове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Влад ( преди 3 години )