IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След влизане с взлом: Кендъл Дженър увеличава охраната си

1 април 2021 09 00

Какво се случва с делото срещу нападателя

Снимка: Getty

Кендъл Дженър се огражда с още охранители, след като мъж беше хванат да влиза с взлом в пределите на дома ѝ преди няколко дни.

Полицията в Лос Анджелис потвърждава, че е арестувала престъпника около 2:00 часа местно време на 28 март. Обвинението, което му е повдигнато, е влизане в частна собственост без разрешение. Според сайта TMZ, който цитира служители на реда, мъжът е започнал да блъска по прозорците и да крещи името на Кендъл. Малко след това той се съблякъл и се опитал да влезе в басейна на звездата.

Въпреки че Дженър не е била наранена по време на инцидента, източници съобщават, че личната ѝ охрана се е увеличила, като в същото време тя е добавила и още няколко защитни средства около дома си. Що се отнася до натрапника, полицията обяви, че той вече е на свобода заради мерките, наложени около коронавируса.

„Кендъл увеличи защитните механизми около къщата и добави още няколко човека към охраната си. Тя има чувството, че трябва да бъде охранявана по всяко време на денонощието, за да предотврати повтаряне на случката. Всичко това е доста стресиращо и притеснително не само за нея, но и за цялото ѝ семейство“, казва източник пред E!News.

По-рано през тази седмица адвокатите на Дженър са подали иск за ограничителна заповед срещу друг човек, опитал да се доближи до звездата. Според съдебните документи, служител на полицията в Лос Анджелис е уведомил Кендъл, че 24-годишен мъж нелегално е закупил автоматично оръжие и е планувал да я застреля, след което да застреля и себе си. Добавя се, че заподозреният в момента е в психиатрична клиника, а съдията веднага издал ограничителната заповед.

Кендъл не е първият член на клана Кардашян-Дженър, който трябва да се справя с нежелани гости. На 24 февруари 24-годишен мъж се блъсна в портата на Ким Кардашян, като пред полицаите е заявил, че е женен за риалити звездата и трябва да я види. За щастие, охраната на Ким е успяла да хване мъжа, който след това е бил арестуван и поставен под психиатрично наблюдение за 72 часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари