IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър се завърна на модния подиум по уникален начин

2 юли 2021 17 50

Тя носеше жилетка, която едва свързваше двата края

Снимка: Getty

Красота в розово и черно.

Супермоделът Кендъл Дженър се завърна на модния подиум по невероятен начин. Тя участва в дефилето на Jacquemus в Париж, което се състоя на 30 юни, носейки една от тенденциите за лято 2021. Носейки яркорозов ансамбъл от дълги панталони с широки крачоли и риза с къс ръкав, Кендъл успя да обърне погледите на публиката. Тя комбинира тоалета с дълги червени ръкавици, оранжеви сандали и малка чантичка.

„Хубаво е да се върнеш!“, написа Кендъл в социалните мрежи, като благодари на марката, че са я избрали за дефилето си. Един от приятелите на звездата – Фей Кхадра, също запечата завръщането на моделката, споделяйки видео в историята си в Instagram. Дизайнерът Симон Порте заяви преди шоуто, че е искал просто да събере хората на едно място и да представи колекцията си. Дефилето на Jacquemus бе наречено “La Montagne в чест на декора, който беше вдъхновен от планината.

„Верни на нашия независим дух, ние искаме да се изправим пред предизвикателствата на преоткриването“, се казва в изявление на марката. Колекцията представи на публиката разкриващи тялото дрехи, които служат като безсезонни ансамбли.

Освен с розовия комплект, Кендъл се появи и с черен, който беше малко по-различен. Жилетката, която носеше едва се държеше от малък кламер, а под нея моделката беше чисто гола. Надолу Дженър избра малко повече дрехи, комбинирайки дълги панталони с пола.

Jacquemus и Дженър със сигурност не са първите, които пробват дрехи, които се държат с кламер. Една от горещите тенденции на лятото вече присъства в гардероба на Емили Ратайковски, Хейли Бийбър и Кая Гербер. Бела Хадид, която също дефилира в шоуто на Jacquemus, публикува селфи, носейки подобен топ на този, който Кендъл показа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари