IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сладка романтика от Кендъл Дженър и Девин Букър

17 юни 2021 08 40

Влюбената двойка отпразнува първата си годишнина

БГНЕС

Супермоделът Кендъл Дженър и приятелят ѝ – баскетболната звезда от NBA Девин Букър споделиха няколко свои сладки снимки по случай едногодишния си юбилей като двойка.

Влюбените са известни с това, че държат отношенията си дискретни от очите на обществеността. Кендъл и Девин са заедно от юни 2020 г., но единствената обща снимка, която те са публикували в социалните медии до този момент, беше през февруари, по-рано тази година, по случай празника на влюбените Свети Валентин.

В историята си в Instagram Кендъл сподели снимка на нея и Девин, седнали на кухненския плот с очарователното куче на Букър – Хейвън, изправено на задните си крака.

Девин публикува и няколко романтични кадри с Кендъл в своята история в Instagram, нещо като минихронология на връзката им. Освен това той качи и снимка на красив залез над океана с надпис „1“, което е един вид потвърждение за първата им годишнина.

Освен това Девин сподели и снимка на Кендъл с ръце, протегнати към красива природа, с надпис „365.“

Дженър пък сподели живописна снимка на своя любим мъж, полегнал на зашеметяващо пустинно място с червен пясък. На третия кадър пък двамата с а се гушнали по наистина очарователно нежен начин, снимка, която умили всичките им фенове.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари