IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спортна мода: Кендъл Дженър с перфектния тоалет за тенис

21 май 2021 10 30

Оказа се, че риалити звездата може да има успех и на корта

Снимка: БГНЕС

Кендъл Дженър отдавна се е доказала като успешен модел и често можем да я видим да дефилира за известни марки или пък да рекламира стилни тоалети. Оказва се обаче, че риалити звездата може да има и бъдеще на тенис корта, ако съдим по последната ѝ публикация в социалните мрежи.

Благодарение на първите слънчеви лъчи и премахването на някои от предпазните мерки в САЩ, Дженър реши да се насочи към тенис игрището и да навакса с физическите си дейности. Преди това обаче тя не пропусна да се снима и да покаже на света какъв тоалет е избрала. Като истински професионалист на корта, тя заложи на зелена тенис пола и спортно бюстие в същия цвят. Оказва се, че Кендъл е успяла да съчетае полезното с приятното, като освен че е изиграла кратък мач, тя е участвала в поредната си фотосесия.

Моделката си партнира с марката Alo Yoga, чиято нова колекция е вдъхновена именно от тениса. Освен поли, потребителите могат да закупят бюстиета и аксесоари, с които да впечатлят на корта. Ако не искате да се обличате в зелен цвят, може да заложите на бяло или черно, но ще трябва да почакате, тъй като в момента те са изчерпани. В допълнение към дълбоките джобове, които могат да държат тенис топка, ключове или документи, полите са изключително леки и позволяват свободно движение през лятото.

И докато стилът на Дженър е вдъхновен от спорта, много потребители на социалните мрежи показаха, че всъщност тенис полите могат да бъдат носени и в ежедневието. Имаше хора, които комбинираха дрехата с високи обувки, огромни тениски, поло, къси блузи и дори плетени жилетки.

@aestheticfashion19

how to style a tennis skirt!? @ambria19 #tennisskirt #styling #ootd #fashiontok #style #fashion #viral #xyzbca #winterfashion #fyp #foryou #snowstorm

♬ stayin alive x poouussyy talk - DJ Lilli

Неотдавнашното съживяване на тенис полата дойде с дълги и къси плисирани версии, но за лято 2021-а изглежда, че тенденцията ще се съсредоточи върху подгъв, който не стига коляното. Комбинирайте полата с дълги чорапи, сандали или маратонки и вече официално сте готови за големия мач на корта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари