IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – заменете горнището на банския с шал

15 юли 2021 10 30

Така направиха куп звезди

IStockphoto

Шалът е един от най-предпочитаните аксесоари за лятото. Особено за плажа, където може да го видим под формата на панделка на плетената чанта, увит около шапката или пък като пола, вързан на кръста. А когато излезем от водата, някои от нас го ползват и за прикриване на бюста и оставят горнището на слънце, за да изсъхне. Но този сезон, той направо ще ги измести, защото с него е една от най-новите тенденции.

Шал вместо горнище или топ – защо не?! А може и рокля с него около врата

Независимо дали е прозрачен или по-плътен, почти всеки шал, който е по-широк и дълъг, може да се преметне през врата така, че да стане като къс топ, завързан на гърба.

Освен да замените банския с топ от шал, може да си купите и рокля с дупки. Тя е ефирна и прилича много на парео, но е ушита така, че има шал, който се връзва около врата по същия начин. Подходяща е за разходки край морето или посещение на някой коктейл бар вечер.

Иначе, що се отнася до цветово отношение, шаловете или роклите с него, са предимно шарени, с по-нестандартни принтове, напомнящи на 80-те и 90-те.

Ето и няколко примера с шал, които ще ви вдъхновят за нови покупки:

* * *

* * *

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
долнището може да го заменят с дантела или тюл
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар