IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Кайли Дженър, роклята ти леко прозира

13 юли 2021 12 30

Риалити звездата обаче нямаше нищо против

Снимка: Getty

Лятото е времето, в което имаме възможност да покажем малко повече от тялото си, обличайки изрязани блузи, къси панталони, потници и сезонни рокли. През последните години модата предлага няколко странни тенденции, като показването на бельото над дънките и включването на рокли и поли с твърде големи цепки. Този избор не е за всеки, но със сигурност е любим на Кайли Дженър.

Риалити звездата, позната със секси тоалетите си, показа една от летните си визии, публикувайки снимки в социалните мрежи. Дженър облече рокля със стратегически прозрачен детайл, който се падаше точно върху задните ѝ части. Дантелата беше поставена между рисунки от японското изкуство, които перфектно описваха тялото на Кайли. Тя сподели две снимки в Instagram, като на първата показа страничния си профил, след което зарадва мъжката част от аудиторията си, обръщайки се с гръб към камерата.

Ексцентричният външен вид идва малко след като Дженър се появи с чифт дънки с високи крачоли, покрити с големи джобове. Като истински моден хамелеон, тя набързо промени тоалета си, обличайки черен гащеризон с отворено деколте за партито на сестра си Кендъл по повод пускането на марката ѝ текила. След това беше време за червения килим, на който звездата избра зелена рокля на Jean Paul Gaultier от 1987 година.

Освен към модата, Кайли е известна и с афинитета си към козметиката и красотата. След като пусна своя марка разкрасителни продукти, сега е време на пазара да се появи и такава за бебета. KylieBaby вече се разработва и има свой профил в социалните мрежи. Въпреки че все още няма дори профилна снимка, той събра повече от 500 хиляди последователи. Според Page Six, марката ще предлага овлажнители, лосиони за тяло, душ гелове и други козметични продукти, както и кошарки, колички, чанти за памперси, бебешки бутилки и дрехи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Засега все още не е ясно кога точно KylieBaby ще излезе на пазара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари