IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър и Травис Скот са отново заедно, но в отворена връзка!

26 май 2021 09 00

Милиардерката и рапърът бяха разделени около две години

БГНЕС

Кайли Дженър и рапърът Травис Скот са подновили връзката си по-малко от две години след раздялата си. Според слуховете обаче, те са в отворена връзка като взаимно са си дали свободата да излизат и с други хора.

23-годишната милиардерка и 29-годишният рапър са родители на 3-годишната Сторми, за която се грижеха съвместно и по време на раздялата си. През последните дни двойката беше забелязана заедно на семейно пътуване до „Дисниленд“ в Анахайм, Калифорния.

По-рано този месец пък двамата празнуваха заедно рождения ден на Травис в Маями, а на общите си снимки изглеждаха в доста флиртуващо настроение, като на част от кадрите се докосваха по начин, по който си личеше, че са повече от приятели. Това подхрани спекулациите за събирането им като двойка за пореден път през последните месеци, като очевидно този път е истина.

Сайтът TMZ пише, че Кайли и Травис всъщност винаги са се чувствали семейство и че дори и след раздялата си през есента на 2019-та са си останали много близки като редовно са прекарвали времето си заедно в името на щастието на дъщеря си. В този смисъл подновяването на любовните им отношения не е изненадващо.

Близък до двойката източник, казва: „Нито един от двамата не е излизал на срещи с никой друг сериозно, откакто са се разделили. Така че опцията да се съберат винаги е изглеждала напълно възможна.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари