IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за дълги нокти – Кайли Дженър със свежа идея

23 април 2021 16 30

В него ще видим любимите на мнозина точки

БГНЕС/IStockphoto

Много жени не могат да търпят твърде дълги нокти, като при някои работата им изисква да са с къси и почистени всеки ден. Но с по-дългите могат да се получат доста оригинални маникюри. Ако не се влияете много от тенденциите и сте от почитателите на по-дългите плочки, то днес ще ви дадем една свежа идея. Тя идва от риалити звездата Кайли Дженър, която винаги има с какво да ни вдъхнови.

Сестрата на Ким Кардашян гостува на своята майка Крис в Палм Спрингс. Там двете използваха хубавото време, за да поплуват в басейна и да си направят провокативни снимки.

Освен че се похвали с изрязаните си плетени бански, Кайли привлече вниманието и със своите дълги нокти, които както винаги, са перфектно лакирани. По-късно в своите профили в Instagram тя качи снимки на маникюра си в близък план.

В специално видео Дженър върти ръката си, демонстрирайки колко затъпени и същевременно дълги са ноктите ѝ.

Какво се крие зад пролетния маникюр на риалити звездата?

Според информация на USMagazine, Кайли най-вероятно е посетила маникюриста Ким Троунг, който е изградил ноктите ѝ с акрил. Два на всяка ръка са лакирани с бяло и червено за основа, като от върха надолу има редуване на точки. Останалите са с френска лента, като върху тях също има от геометричната фигура, любима на мнозина за маникюр.

Докато едни точки са в бяло, други са в светложълто и червено, което е чудесно съчетание за пролетен маникюр.

Както се досещате, цветовете по ноктите на Дженър съвпадат с тези на банските ѝ.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари