IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън ни дава идея за пролетен маникюр

24 март 2021 10 30

По популярна тенденция и пасва на новия ѝ татус

БГНЕС

„Моля ви, не ми казвайте, че това означава нещо в морзовата азбука. Просто обичам точки“. Това написа Криси Тейгън в Instagram, споделяйки снимка на дясната си ръка. Именно там тя си е направила най-новата татуировка – с миниатюрни отпечатъци по протежението на всеки пръст.

Безспорно татусът, който прилича на перманентен грим, но не е, привлича вниманието, но нещо друго предизвика по-голям интерес сред феновете на модела – нейният маникюр. Изпилени във формата на бадем, ноктите са лакирани с нежна млечнобяла основа, която всеки трябва да пробва тази пролет.

Може да се каже, че маникюрът на Тейгън е в стил обърнат френски маникюр, само че лентата не е на върха, а в основата, образувайки полукръг.

„Бихте ли публикували снимка на този маникюр? Обожавам го!“, написа почитателка на Криси под нейната публикация с татуса в Twitter. Затова по-късно тя го снима и показа в своята история в Instagram.

„Луни за луната“, коментира Тейгън ноктите си и в няколко клипа в Instagram привлича вниманието с тях. Ако и вие искате подобни, може да ползвате телесни цветове за основа, а за „луните“ изберете нещо по-цветно. Може да залепите дребни декорации по ноктите или пък да експериментирате, пробвайки следните няколко идеи:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари