IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Графически минимализъм – тренд за пролетен маникюр

27 февруари 2021 13 30

Ето няколко идеи за по-смели нокти с негативно пространство

IStockphoto

Зимата лека-полека си отива, за да дойде ред на пролетта, когато постепенно ще започнем да носим по-леки и същевременно цветни обувки и аксесоари. А за посрещането на новия сезон ни трябва и нов маникюр – в крак с тенденциите в момента.

Ако сте от онези, които поддържат ноктите си по-къси и предпочитат по-семплите идеи, които включват по-телесни цветове, то днешният материал със сигурност ще ви хареса. В него ще ви представим графическия минимализъм по ноктите, който завладя Instagram.

Дизайни в стил „негативно пространство“ – част от плочката е празна, както и такива с нестандартна френска лента – по-тънка, обърната на различни страни, ще са актуални и през пролетта. Това обяснява Рита Ремарк пред TZR. Маникюристът посочва, че те са лесноизпълними в домашни условия, като не изискват кой знае какви инструменти. Най-много няколко лепенки или четка за очна линия, за да получите по-добър ефект.

Графиките може да са на всички нокти или само на половината, да минават през средата им, в тяхната основа или да стоят на върха. Освен в черно и бяло, се срещат и в други цветове.

Нокти с минималистични графики – предимно в нюд основа

Много известни маникюристи, грижещи се за ноктите на популярни певици, актриси и риалити звезди дават вдъхновение на своите милиони последователи, показващи идеи, при които ноктите са по-къси, затъпени или леко заострени, като по тях има нежни геометрични фигури. Така например лакирането с бежов или безцветен лак, върху който има нежна френска линия, е истински хит. Тя може да бъде и под формата на ъгъл – отляво или отдясно, като отива на всичко.

Ето и още няколко идеи в този стил, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )