IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всеки нокът с различен дизайн – нов тренд за маникюр 2021

21 февруари 2021 15 00

Ще го откриете с хаштага #indienails в Instagram

IStockphoto

Така наречените „индинокти“ или всяка плочка с различен дизайн или поне цвят, е най-новият тренд за маникюр 2021. Колкото по-пъстри и разнообразни са формите, изобразени на него, толкова по-добре. Това се забелязва от снимките в платформата за артвдъхновения Pinterest. По нейни данни, търсенията с хаштага #indienails се увеличават с всеки изминал ден, което ни кара да мислим, че тази тенденция се харесва от все повече маникюристи и техните клиенти.

Какво представляват индиноктите?

Карантинният стил, при който ноктите не са перфектни, провокира много любители на маникюра „да нашарят“ както си искат ноктите, без да се съобразяват кой знае колко с това какво е актуално. Те използват популярни символи като окото на злото, сърца, геометрични фигури, каре, както и небрежно оформени ленти в цветовете на дъгата, които разполагат където си поискат, спазвайки изискването за „негативно пространство“. Други пък ги разполагат на целия нокът, като ползват за основа по-искрящи тонове.

„Абстрактна естетика“. Това определение дава маникюристът Беатрис от „Bea Nailed It“, показвайки своето творение в Instagram. За да направи своя маникюр, тя съчетава няколко тенденции – френски маникюр в искрящозелено; ефект на естествен камък в розово; цветовете на дъгата, скрити в усмихнато цвете; животински принт в оранжево и малки очички в бяло и синьо на телесна основа.

Друг творец – Ханг Нгуен, който прави маникюра на много известни дами, ползва други популярни дизайни за всеки нокът от маникюра. Освен типичната усмихната емотиконка в жълто, на другите нокти той е избрал да има черешки, знака Ин и Ян, както и леопардови петна.

Има няколко варианта на индиноктите, които се използват. При първия на всяка отделна плочка има различна рисунка, докато при втория дизайнът може да е еднакъв на половината и всички нокти, но да има смяна на цветовете.

Асиметричният дизайн, при който се използват сходни цветове е за предпочитане от маникюристите на известните.

Ето и още няколко идеи за този вид маникюр, които ще ви вдъхновят:

* * *

Разгледайте и други тенденции, които да ползвате за вашия зимен маникюр:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари