IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр – 5 идеи за нокти тип „пуловер“

22 декември 2020 16 30

Орнаментите стоят чудесно на бяла основа

IStockphoto

Маникюрът с окраските на любимия ни плетен пуловер, са истински хит през последните няколко месеца. Всъщност, тенденцията не е нова, а се появи за първи път още през 2015 г. От тогава до сега, всяка зима, тя често се използва в лакирането на ноктите за зимата.

Ако разгледаме най-актуалните модели дрехи за сезона, ще открием, че плетените рокли и по-обемни пуловери, са истински хит. Тогава защо не използваме част от него за най-новия ни маникюр?

Тъй като има време до Коледа, най-добрият вариант да внесете малко настроение в ежедневието, е да украсите около вас и да пробвате да носите маникюр тип „пуловер“. На всички нокти или само на една част, плетените орнаменти се комбинират с брокат, мат, както и някои други стилове, които сте използвали досега.

Въпросният 3D ефект, който имитира плетката на пуловерите, се получава след нанасяне на акрил, а понякога и специален прах отгоре.

Ето 5 идеи за нокти тип „пуловер“ с различни цветове:

1. Зелен с плюш

Вместо да ползвате стандартния зелен цвят, с който свързваме елхите, които украсяваме за празниците, може да „разчупите“ малко ноктите с по-различни тонове като мъхестозелено, маслинено или черно-зелено.

При тази идея част от ноктите са с плетени форми, покрити с лек прашец, който наподобява плюш. По-тъмният зелен цвят се комбинира по-лесно с най-различни дрехи.

2. Червен с мат

Все пак, почитателките на червения цвят няма да минат без една седмица, в която ноктите им да са с него за основа.

Тук част от плочките са с обикновен яркочервен лак, като на нокътя на най-малкия пръст има брокат. На плочката до него е декорация в стил „пуловер“, но с матов гел лак или акрил.

Ако желаете, можете да си направите и повече нокти с плетка.

3. Бежово и бяло – със скъпоценни камъни и снежинки

Лаковете с телесни нюанси са едни от най-употребяваните през 2020 година. Ако искате по-нежен зимен маникюр с плетка, то може да ползвате бежово, млечно или светлорозово.

Ефектът на плетивото може да е на средния пръст – съчетание между бял и бежов лак. Останалите нокти може да са с тези цветове за основа, като на една част да направите ситни снежинки или да лакирате с брокат, а на друга да залепите ситни скъпоценни камъни.

4. Светлосиньо – с брокат

Различните разновидности на синьото са най-подходящи за зимен маникюр. Могат да се комбинират успешно със сребрист брокат или бели орнаменти.

За по-семпли нокти и същевременно напомнящи, че е зима, на два нокътя може да поставите снежинки на синя основа. На останалите – по малко брокат и плетени орнаменти.

5. Сиво – като френски маникюр

Тази идея е подходяща за жени, които обичат по-дълги нокти. Тук вместо на цял нокът, плетеният ефект е само на върха.

Този вид френски маникюр изпъква по-добре, когато е с по-тъмен цвят. Ето защо може да използвате сиво, синьо, синьо-зелено или да лакирате ноктите със сходни помежду си цветове, за да се получи „преливане“ от един тон в друг.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари