IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френски маникюр със сърца – тенденция при ноктите за февруари

4 февруари 2021 10 30

Ето няколко идеи, които ще ви вдъхновят

Pexels

Февруари вече е тук, а с настъпването на месеца на виното и любовта търсенията за маникюр по случай 14 февруари рязко се увеличават. Много салони вече споделиха своите идеи във Facebook и Instagram, от които да се вдъхновим. Както всяка година, и тази червеното ще е основен цвят в много дизайни, в които няма да липсват и сърца. И като стана дума за тях, ще ви разкрием, че тях откриваме и в най-новата тенденция при френския маникюр.

Докато през 2020 виждахме френски маникюр, върху който имаше нарисувано сърце (най-често в бяло или червено) или такова под формата на декоративен елемент (стикер или камъче), тази година е актуално нещо съвсем друго. Вместо права лента на върха на всеки нокът, тя е V-образна, точно като извивката на основния символ за Свети Валентин.

Сърцат френски маникюр – как да си го направите у дома?

Време е да извадите червените и розови лакове, с които разполагате у дома и да си направите един минималистичен шик върху ноктите, при това по най-актуалните тенденции. Така нареченият сърцат френски маникюр е много лесен за изпълнение. Просто вместо традиционната права линия на върха, вие ще я огънете като сърце.

Що се отнася до цветовете, които да използвате, класиката си остава яркочервеното, обясняват маникюристите от базирания в Лос Анджелис салон Color Camp и дават своята идея за нокти в духа на 14 февруари. Те лакират ноктите в светлорозова основа, като на върховете правят сърца в наситеночервено. Разбира се, за хейтърите, които предпочитат да празнуват Трифон зарезан, те предлагат френско сърце в черно, поставено върху нюд лак.

Все пак, ако харесвате традиционния френски маникюр, може да си го направите вкъщи с бял цвят, като само на един нокът на ръка да поставите лента във формата на сърце – в розово или червено. Ако имате специален апликатор за точки, украсете с няколко отстрани.

Ако обичате по-цветните маникюри, вместо да ползвате само червения цвят, може на всеки нокът да поставите различен нюанс за вашия сърцат френски маникюр, като направите нещо като преливане от едни тонове към други.

В случай, че се притеснявате дали ще успеете да нарисувате перфектна V-образната форма на сърцето, има и по-лесен вариант за вашия маникюр за Свети Валентин. Може да си поставите френски ленти на всички нокти, като във всяка нарисувате по едно сърце, например в бяло.

Ето и още за тенденциите в маникюра тази година:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари