IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр в бебешкорозово – 5 идеи, които да пробвате

30 януари 2021 13 30

Цветът е предпочитан този сезон

IStockphoto

Синьото и бялото са едни от най-използваните цветове за зимния маникюр. Повечето жени ги предпочитат, защото те са перфектната основа, върху която може да направят френска лента, снежинки, омбре ефект, дребни декорации и други. Но тази зима един друг нюанс постепенно ги измества – бебешкорозовото.

Все повече известни маникюристи ползват този цвят през сезона, пробвайки най-новите тенденции. Неговото предимство е, че нито е много натрапчив, нито напълно незабележим.

Розовото е деликатен цвят, който се свързва с нежната бебешка кожа, захарния памук, сладостта, както и романтиката. Използвайте го за основа, за създаване на ефекта на естествените камъни, като част от мозайка или артщрих по някои нокти. Не е задължително всички да са лакирани с него.

Ето няколко идеи с бебешкорозово, които да изпробвате у дома:

1. Бебешкорозово и бяло – на точки и райета

Както стана ясно, върху основа от бебешкорозово, дори най-малкият елемент като сърце или скъпоценен камък, се откроява. Затова лакирайте една част от ноктите с него.

На един от пръстите може да поставите асиметрично разположени точки в бял цвят, докато друг оцветете само с безцветен лак, като отгоре направите бели райета, които да наклоните леко на ляво или дясно.

Ако желаете, с черен лак с тънка четка нарисувайте сърце на един нокът на всяка ръка.

2. Нестандартен френски маникюр в розово

Тази идея е за почитателките на по-дългите нокти. Те трябва да бъдат оформени в тип балерина или стилето. Вместо по-тънка лента на върха им, може да направите по-дебела в бебешкорозово.

Тук идеята е френският маникюр да бъде прекъснат от триъгълник в средата. За целта се използват самозалепващи ленти за по-голяма прецизност в изпълнението.

3. Обърнат френски маникюр

Тази година по-естествените маникюри са доста търсени. Вместо да лакирате целия нокът с бебешкорозово, направете си обърнат френски маникюр – по една наклонена лента в ляво или дясно.

Този маникюр стои много елегантно, ако в края на розовото сложите тънък слой златисто или сребърно.

Хубаво е за основата да ползвате бежово или безцветен лак.

4. Розово със снежинки

Като говорим за зимен маникюр, няма как да подминем идеите с нежни снежинки. А и все пак трябва да покажем нещо за тези от вас, които обичат по-късите нокти.

Изберете розов лак, който има лек брокатен отблясък. След като лакирате всички нокти, си нарисувайте по една снежинка за акцент на всяка ръка.

5. Сиво и бебешкорозово + пуловер

Тъй като маникюрът с декорации тип пуловер е доста актуален през зимата, ще ви покажем едно съчетание, което се харесва на много дами. По-светлите, а защо не и по-тъмни нюанси на сивото, отиват доста на бебешкорозовото.

Може да лакирате една част от ноктите в сиво, докато другите в розово, като на една от плочките си направите 3D плетка. Ако ви харесва, тя може да бъде с матов или плюшен ефект.

Ето и още идеи за вашия зимен маникюр, които ще ви вдъхновят:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари