IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елегантен релеф – тенденция за маникюр 2021

10 януари 2021 12 00

Стилът „негативно пространство“ остава

Pixabay

Негативно пространство и свободни форми; кадифе; лакове, променящи се на светлината; тънки френски ленти. Това ще виждаме в маникюрите през новата 2021 година. Според много специалисти, заради продължаващата пандемия, много дами ще продължат да се грижат за здравето на своите нокти, грижейки се повече за тях у дома.

Маслото за кожички, лосионът или кремът за хидратиране на ръцете, са много важни, особено през зимата, когато студът може да промени както състоянието на кожата, така и това на нокътните плочки. Затова ползването на ръкавици и редовното хидратиране чрез пиене на вода и козметика, са от голямо значение.

След като ви разказахме каква трансформация ще претърпи френският маникюр през 2021-а, е време да ви запознаем с друга голяма тенденция, която много световноизвестни маникюристи предрекоха за следващите месеци. Става дума за елегантния релеф по ноктите, който може да бъде постигнат чрез няколко различни начина.

Идеите за така наречения 3D релефен маникюр идват първо от най-големите салони в Ню Йорк и Лондон. Техните маникюристи показват работата си в Instagram, като на част от снимките се виждат логата на Chanel, Givenchy, Louis Vuitton и други.

Тази година акцентът е в релефа, който най-често ще виждаме не по цялата плочка, а само на част от нея. Те са по-семпли, лакирани в един или няколко сходни цвята, като 3D ефектът се постига чрез залепване на стикери или някои по-специални техники на маникюристите с печати и лакове.

Освен емблемите на любимите ви модни марки, може да ползвате и някои популярни геометрични фигури като сърца, звезди, триъгълници и други. Тях може да разположите само на един нокът или на всички. Други варианти ще откриете с цветя, листа, шарки от пуловер или животински принтове, които може да усетите като допрете пръст отгоре им.

Ето още няколко идеи в този стил, които ще ви вдъхновят за вашия нов маникюр:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари