IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр: Най-добрите дизайни за сезона

16 април 2021 14 30

Може да ги направите у дома или да се доверите на специалист

Снимка: iStock

Важна новина: Лятото наближава.

И с увеличаването на броя ваксинирани у нас и по света, имаме чувството, че тази година може и да стигнем до морето. Все пак трябва да продължаваме да спазваме правилата, носейки маски и спазвайки социална дистанция, тъй като все още се намираме в пандемия.

За да забравим обаче за реалността и да се отдадем на заслужена почивка, ни е нужна промяна във външния вид. И какво по-добро решение от един летен маникюр, който ще подобри настроението ни веднага. Тази година летните тенденции ще са основно в смели и светли цветове, които ще бъдат прилагани както върху дрехите, така и върху ноктите.

Ако търсите вдъхновение за следващия си дизайн, социалните мрежи покриват всяко ваше желание. От шахматни дъски до облаци, най-добрите маникюристи споделят своите съвети за новия ви маникюр, който може да се направи както в салона, така и у дома.

Ето няколко идеи за летен маникюр

Шахматна дъска

Нокът в стил шахматна дъска е забавен и различен дизайн, който е подходящ за цялата година. Ако търсите по-ярък летен маникюр, вместо на черно-белите нюанси, заложете на пастелни или неонови. По този начин ще добавите разнообразие към дизайна и ще бъдете още по-готови за лятото. Освен това ще сте в крак и с кино тенденциите през последната година, тъй като ноктите ви ще напомнят за сериала The Queen's Gambit.

Череша

Дизайнът на череша е тенденция в маникюра, която ще завладее салоните това лято. Ако не ни вярвате, вижте ноктите на Кортни Кардашян, която наскоро ни показа дизайн с череши и червени върхове. Риалити звездата искаше да се похвали, че приятелят ѝ Травис Баркър си е направил татуировка с нейното име, но нашият поглед беше върху маникюра.

Лунен шедьовър

Този абстрактен дизайн от 60-те години се завръща това лято. Маникюристката Бетина Голдщайн, която работи в модния гигант Chanel, създава мраморните нокти с ефекта на плаващо мастило. Според нея, това ще бъде една от тенденциите за лятото и е чудесен избор за всеки, който иска да създаде разнообразие във визията си.

Облаци

Издигнете ноктите си до нови висоти с този дизайн за мечтатели и хора, които нямат търпение да полетят със самолет до някоя далечна дестинация. Този лилав маникюр идеално символизира дъждовните пролетни и летни дни. Добавете бели облаци, за да завършите дизайна и да предизвикате по-хубаво време.

Пастелни върхове

Да, френският маникюр все още ще е на мода и през това лято. За този сезон обаче е добре да забравите за обикновените бели върхове, като ги замените с нещо цветно като слънчевожълто. Амбър Занела споделя, че първо лакира върховете на ноктите, след което ги покрива с топ лак, за да създаде повече блясък.

Що се отнася до самия френски маникюр, изборът на дълготраен гел лак е добра идея. Този дизайн се фокусира изцяло върху върховете на нокътя, така че ще ви трябва уникална защита за тях. Гел лакът ще ви позволи да запазите здравината на нокътя за по-дълго време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари