IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пъдпъдъчи яйца – тенденция за великденски маникюр, която не остарява

22 април 2021 10 30

Ето четири идеи с нея, които да изпробвате

IStockphoto

Зайчета, счупени яйца, пиленца, трева и безброй пъстри декорации. Това ще видим за поредна година по ноктите, които много от нас искат да имат за Великден. И като говорим за тематичния маникюр, освен стандартните мотиви, един принт продължава да бъде актуален и тази година, когато отново ще посрещнем празника под знака на пандемията.

Почитателите на ноктопластиката и жени от цял свят, които свикнаха да се лакират сами вкъщи заради коронавируса, споделят как използват окраската на пъдпъдъчите яйца, за да създадат перфектния великденски маникюр. Тя се поставя лесно върху плочките, които предварително сте лакирали в по-цветни нюанси като жълто, червено, зелено, оранжево, розово...

Специалисти обясняват пред Allure, че въпросният тренд с принта с пръски е подходящ не само за вашите по-специални нокти за християнския празник, но и за пролетен маникюр като цяло. Освен това може да се комбинира с други тенденции, които следваме този сезон.

Предлагаме ви 4 идеи за великденски маникюр в стил пъдпъдъчи яйца, които да изпробвате:

1. Шарени яйца

Тук основната идея е яйцата да са в няколко пастелни цвята. Въпросният ефект се получава, като с четка, потопена в черен цвят, напръскате леко отгоре. Може да ползвате и малко бяло.

Има и вариант за нанасяне на лакове, които са пълни със ситни черни частици.

2. Розов Великден

Тази идея за маникюр е изключително нежна. Пъдпъдъчето яйце е на по един нокът на всяка ръка.

Всички плочки са лакирани в по-тъмно розово, но вие може да го замените с лавандулово лилаво, което е хит тази пролет, или пък с друг предпочитан от вас цвят. Има и вариант нюансът под черните пръски да е различен от основния.

3. Нежно мляко

Една по-изчистена идея, която почитателите на лаковете с телесен цвят ще харесат. При нея всички нокти са с основа от млечнобяло.

Може да добавите окраската на пъдпъдъчето яйце, като направите няколко пръски с черно – само на една или на всички плочки.

4. Пъдпъдъчи вълни

Тази пролет вълните по ноктите, образуващи маникюр в стил негативно пространство, са сред тенденциите. Така част от плочката остава празна, другата е цветна и прилича на артплатно.

При тази идея за основа се поставя безцветен или нюд лак, а отгоре се правят безформени цветни петна – в жълто, оранжево, розово... Отгоре се нанасят ситни черни петънца.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари