IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър пуска бебешка козметика

7 юни 2021 09 00

Продуктите са вдъхновени от дъщеря ѝ Сторми

БГНЕС

Kyliebaby. Не, нямаме предвид детето на Кайли Дженър, а името на новата марка козметика на риалити звездата. Тя е бебешка, вдъхновена изцяло от дъщеря ѝ Сторми.

Сестрата на Ким Кардашян написа в Instagram, че е време за баня, като отбеляза бранда, с което даде заявка за неговия старт.

Макар да не уточнява подробности, 23-годишната собственичка на Kylie Cosmetics отдавна сподели намеренията си, че смята да създаде продукти, ориентирани в грижата за нежната бебешка и детска кожа.

Овлажнители, лосиони, масла за тяло, гелове за тяло и разни чанти за пелени, бутилки, гризалки и дрешки, са само част от богатата гама, която ще стои зад името „Кyliebaby“. Разбира се, голяма част от тях ще бъдат изпробвани от дъщеричката на милиардерката, както и нейните братовчеди.

Най-вероятно 3-годишната Сторми Уебстър, която отдавна има свой акаунт в социалната мрежа, ще бъде рекламно лице на козметиката.

С новата линия Кайли Дженър продължава да разраства своя собствен бизнес, подкрепен от също толкова добре известните ѝ сестри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари